Obrim convocatòria pels nous tallers 2024-25

 FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Taller de dijous / Taller de divendres


TALLER CREA. DIJOUS A CAN FELIPA

amb Linn Johansson i Fàtima Campos


Taller-laboratori d'experimentació de cos i moviment. 

Cada dijous del 19 de setembre al 30 de gener de 19:30h a 21h30 (19:30-20:00h escalfament i preparació individual - 20:00h a 21:30 taller dirigit).
No hi haurà taller els dies: 17-10, 26-12 I 02-01. El 14-11 la sessió será oberta, de 17 a 19h i formarà part del festival “Vores i ales”

Linn Johansson dirigirà els dos primers mesos del taller. Té un llarg recorregut com a intèrpret i facilitadora de tallers de creació i d’improvisació a Alas (amb Andrés Waksman), La Caldera i el CC Barceoneta, entre d'altres espais. Fàtima Campos, que dirigirà la segona part d’aquest taller quatrimestral, ha col·laborat ja amb atotaixodansa en varis intensius i té una àmplia experiència en tallers i com a ballarina amb Nats Nus, la Cia. Mudances i Senza Tempo.

La participació al taller de dijous és un compromís per a tot el període, de setembre fins a finals de gener. La participació comporta el pagament de la quota de sòci/a modalitat CREA de 30€ al mes. La quota s'abona en dos pagaments. És una quota de soci/òcia de participació al projecte, i no un preu per classes, per tant és independent de l'assistència . 

TALLER MOU-TE. DIVENDRES A L'ATENEU DE FORT PIENC

amb Viviane Calvitti

Taller de cos i moviment per a tothom: estiraments, improvitzacions, tècnica, coreografies senzilles, manipulacions, forma física... No és necessari tenir experiència o formació prèvia en dansa.

Viviane Calvitti, que segueix dirigint aquest taller per atotaixodansa per tercer any consecutiu, ha participat com a ballarina al Ballet Contemporáneo de Barcelona, Iliacan, Lanónima Imperial, Danat Dansa, Mudances, General Eléctrica, Senza Tempo... i ha impartit nombrosos taller i classes de dansa i moviment. 

Cada divendres, de 19 a 20h30, al Centre Cívic Ateneu de Fort Pienc, La participació comporta el pagament de la quota de sòci/a modalitat MOU-TE de 25€ al mes. La quota s'abona en 2 pagaments.

Inici 20 de setembre.
No hi haurà taller els dies: 18.10, 1.11, 6.12 , 29.12 i 3.01